Suomi!
- Kullankaivu -

Matkaseurue: Olli
- Tarina sai alkunsa vuonna 1992, kun Olli ja hänen isänsä Matti tekivät vaellusreissun Lemmenjoen kansallispuistoon. Heidän törmättyä muutamaan kullankaivajaan Matti kysyi miehiltä nooo, tuleeko sieltä mitään? Hetken hiljaisuuden jälkeen yksi miehistä nosti katseensa vaskoolista ja totesi nooo, tuskin me tänne tultaisiin joka kesä, jos täältä ei tulisi mitään. Tuo lause jyskytti vuosia Pikku-Ollin päässä. Hän kasvoi isommaksi ja 30-vuotiaana Olli oli valmis palaamaan Lapin kultakentille ystävänsä kanssa.
- Suomesta kaivetaan vuosittain 25 kiloa kultaa. Halusimme osamme siitä. Ja sen myös saimme. (Kts. kultaa! kulta on raskaampaa kuin muu maa-aines. Granaatti- ja rautamurusien valuessa veden mukana alas, kulta ei liikahdakaan vaan se jää "vanana" vaskoolin yläreunaan)
Kultasähke#1: Rage of Räntä. Aitoon Kirkkarit ja panokset on lyöty tiskiin. 7900 EUROA, jos Lemmenjoella kuvataan Apinatechnologyn uusin lyhäri. Kulta haisee. Kultasähke#2: Välivaltaus,Tre. Hyviä uutisia! olli näki unta,missä sil oli kakkaa täynnä oleva putkilo kädessä.Kun putkiloa puristi niin sieltä tuli nahkahanskat.
Kultasähke#3: Musta silmä. Yhdellä kullankaivajalla on musta silmä. Ollaan matkalla pohjoiseen, tänään (Björn) Porissa. Kultasähke#4: Rauha Vaasassa. Ollaan saunottu, syöty hyvin ja katseltu lomakuvia Ollin isän ja hänen naisystävänsä Epun kanssa. Huomenna pornomessuille Ouluun.
Kultasähke#5: Hemmottelupaketti, Oulu. Mun ja Ollin huoneessa on 5 eri tyynyn Pillow Menu. Kaivajat teki kovan päätöksen: ei puhelimia valtaukselle. Kultasähke#6: Ollin ja Samin oppivuodet, Tankavaara. Vanha kullankaivaja (lapio heilunut jo 40 vuotta) näytti miten sitä kultaa kaivetaan. Itikoita on.
Kultasähke#7: Täyspakkausmarssi, Lemmenjoki. Rinkka on täynnä lihapullia. Lihapullat syö lihapullia. Nyt erämaa kutsuu ja linjat katkee. Ilman kultaa ei palata Kultasähke#8: Mooseksen kultasaalis, autossa. "Karpaasit" rännäsi Karuojan valtaukselta maagiset 131 kultahippua! Pistoolihyvä fiilis! Homma ja kulta putkessa.